• Masini ELEGANTE
  • Pentru multe dintre acestea
    CARDANUL este o piesa esentiala
  • repara, vinde CARDANE NOI sau reconditionate

Pentru orice intrebare sau pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati

Doctor Cardane

           Doctor cardane oferă un întreg portofoliu de soluții pentru arbori cardanici, autoturisme, vehicule utilitare ușoare, camioane și utilaje. Ele sunt adaptate, reglate și armonizate pentru a corespunde caracteristicilor și cerințelor de performanță.
           Axele cardanice pot avea în componență articulații cardanice, cuplaje flexibile sau transmisii tip CV de mare viteză a firmei GKN ce sunt conectate prin oțel, aluminiu sau tuburi compozite. Cardanele pot fi confecționate din una, două sau trei piese. Modelele sunt disponibile cu diverse opțiuni, pentru rulmenți intermediari, dispozitive de alunecare, optimizate pentru accidente, amortizarea vibrațiilor pregătite pentru montaj. 

 

Cardan format dintr-o bucată, parte de montaj, față.

          Acest tip de arbore cardanic este de obicei folosit la mașinile cu 4 roți motrice - camioane, de obicei, ușoare și SUV-uri. Ele sunt folosite pentru a oferi un cuplu foarte bun de la cutia de transfer la diferențial. Folosirea articulațiilor CV de mare viteză oferă mai mult decât un rafinament NVH față de arborele cardanic tradițional doar cu articulații cardanice.

 

Cardan format dintr-o bucată din aluminiu, partea de montaj, spate.


        Arbore cardanic ușor format dintr-o bucată folosește un tub de aluminiu pentru a menține greutatea la un nivel minim. Tubul de aluminiu este sudat de capetele de oțel ale arborelui cardanic printr-un proces special dezvoltat de Divizia de Transmisii GKN. Asemenea configurații de arbori cardanici sunt, de asemenea, disponibile cu ajutorul unui tub compozit care reduce în continuare greutatea axului cardanic, având momentul de torsiune și proprietăți de îndoire mai mari. Versiunile de oțel sunt, de asemenea, disponibile.

 

Cardan din două bucăți.

 
       Aceasta este cea mai populară configurare pentru un arbore cardanic. Aceste tipuri  de axe cardanice includ un lagăr intermediar de sprijin pe lungimea lui și pot fi proiectate pentru a include o varietate de caracteristici de impact, inclusiv articulații tip crashable CV. Cele trei articulații utilizate în acest tip de arbore cardanic sunt selectate în mod special pentru a se potrivi pasul, unghiul, NVH și cerințele vehiculului în caz de accident.

 

Cardan din trei bucăți.

 
        Folosit din ce în ce mai des la vehicule cu transmisie RWD și AWD sofisticate, unde sunt necesare cele mai înalte niveluri de NVH rafinament și unde arborele cardanic trebuie să se contopeasca cu aspectul complex al caroseriei vehiculului. Acest arbore cardanic încorporează două lagăre intermediare și patru articulații de mare viteză. Divizia de Transmisii GKN este unul dintr-un număr foarte mic de producatori care pot asambla și echilibra.      

 

 

OFERTE SPECIALE

Cardan Dacia Duster

Cardan din 2 bucăți, lungimea totală de 2078 mm.

2000 ron + TVA

Cardan Chrysler


7000 Ron + TVA

Mercedes Sprinter

Bucată de la cutie. 2000 ron + TVA
Cardanul 2 și 3. 2600 ron +TVA
Cardan complet. 4600 ron + TVA


WV Tiguan

Lungimea 2160 mm, un intermediar. Motorizări 1.4 TSI; 2.0 TSI; 2.0 TFSI; 2.0 TDI.

Pret 3700 ron + TVA

Porsche Cayenne

Model V6 3.0 TDI; V8S 4.5; V8 Turbo 4.5. După 2002.

2500 Ron+TVA



Cu cât aduci cardanul mai repede la reparat, cu atât te costa mai puțin. Recondiționarea cardanului este mai puțin costisitoare dacă îl verifici și pe acesta la fiecare revizie.

GKN

Pentru a prelungi viața cardanului, acesta trebuie gresat. O mare parte dintre cruci au gresor, deci există și posibilitatea de gresare. Nu ignorați această posibilitate.  


           Tip de vehicul                           Perioada de mentenanță
    Vehicule comerciale, suv-uri               30,000 km sau max.1 an
    Vehicule comerciale și off-road           10,000 km sau max. 200 ore
    Masini de constructii și agricole           200 ore sau max. 1 luna
    Transmisii caradnice industriale          500 ore sau max. 1 luna

GKN

Așteptăm părerile dumneavoastră.

Eu

CELE MAI POPULARE MARCI: